Import Automobile a primit certificatul Firma de Incredere

Echipa Import Automobile a primit certificarea care atesta calitatea muncii depuse de-a lungul anilor. Este vorba despte Certificatul de Incredere oferit de la Centrul de Cercetare a Opiniilor Clienţilor – CBOK care a sosit la sediul nostru in data de 4 Iulie 2018.

Certificatul “Firmă de Încredere este un proiect care există pe piața europeană din anul 2013. Proiectul este implementat în România de către Centrul de Cercetare a Opiniilor Clienţilor – CBOK sp. z o.o SRL. Acest proiect are succes, în special, datorită observaţiilor comprehensive efectuate în mediul online, a tehnologiilor emergente, a schimbărilor distincte în modelele de afaceri existente, dar și în tendinţele comportamentului și reacţiilor consumatorilor.

Cea mai recentă tehnologie oferă acces clienţilor la o gamă largă de informaţii despre orice produs, serviciu, firmă, societate sau instituție. Utilizatorii informaţi caută mereu noutăţi despre companii și despre serviciile lor. Adesea, ei vor să știe dacă o organizație este de încredere. În acest scop, deținătorii de dispozitive mobile petrec majoritatea timpului pe internet căutând și citind informaţii despre respectivele companii. Ca urmare a acestor informaţii, societatea a venit cu iniţiativa de a facilita atât clienţilor, cât și dezvoltatorilor, dialogul global.

După efectuarea unor investigaţii, a fost creată o metodologie de cercetare unică și inovatoare, care pe baza algoritmului conceput poate determina Coeficientul de Opinie. Centrul de Cercetare a Opiniilor Clienților realizează, în mod independent, observații asupra firmei respective, folosind software-ul de specialitate creat de compania poloneză CBOK Ltd, conform algoritmului de mai sus. Până în prezent nici o instituţie nu desfășoară activități de cercetare pe baza acestei metode. După numai un an, certificatul “Firmă de Încredere” a devenit extrem de popular și respectat, atât de antreprenori, cât și de clienți. Aceasta este una dintre cele mai populare distincţii oferite în multe alte ţări europene.