Noi suntem

Import Automobile

Detinem un portofoliu de autoturisme second hand format din renumite marci auto de pe piata internationala.

Seriozitatea, promptitudinea si calitatea sunt cateva din punctele forte ale companiei noastre.

Import Automobile este un dealer autorizat in comercializarea autovehiculelor second hand cu peste 20 de ani de experienta. Flota de autoturisme din parcul nostru auto cuprinde modele de masini ale renumitelor marci existente pe piata nationala si internationala.

Anii de activitate ce stau la baza experientei noastre ne-au invatat ca fiecare oferta trebuie sa se alinieze cerintelor clientului, astfel Import Automobile asigura solutii de finantare rentabile pentru orice model din parcul auto atat dedicate persoanelor fizice cat si pentru cele juridice.

Tot in aceasta directie echipa noastra a creat parteneriate cu firme specializate in procesul de finantare astfel incat procesul sa fie cat mai fluid si transparent in conformitate cu cerintele clientilor.

Marci renumite

Parcul auto cuprinde marci renumite existente pe piata internationala

Deschisi catre client

Echipa noastra este gata sa iti pregateasca o oferta aliniata nevoilor tale

Drive test

Poti testa orice autovehicul aflat in parcul nostru auto

Finantare rapida

Atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice

Import Automobile vine in intampinarea clientilor cu serviciul aducerii pe comanda a oricarui autovehicul dorit de acestia. Echipa noastra ofera consultanta gratuita in alegerea modelului potrivit.

Scopul acestui serviciu este de a scadea costurile si de a transforma achizitionarea unei masini intr-o experienta placuta, fie ca doresti o finantarea tip leasing sau cu plata integrala.

Echipa Import Automobile va contacta partenerii pentru a afla toate detaliile legate de autoturism (istoricul reviziilor, starea acestuia si lista completa a dotarilor acestuia). Continuam cu verificarea documentelor, provenienta autoturismului si daca acesta figureaza ca fiind furat in bazele de date la care avem acces.